Business to Business

Wat wij samen kunnen doen

Panini S.p.A. is de grootste producent van verzamelstickers en ruilkaarten ter wereld, en streeft naar de productie van hoogwaardige producten gebaseerd op een brede reeks gelicenseerde entertainment en sporten.

 

Promotie

"Een van de sleutels tot het succes van het merk Panini was de introductie van stickers als een krachtig promotiemiddel. Panini is in staat maatwerkproducten te leveren voor partners in de speelgoed-, kleding-, voedsel-, dranken-, confectie-, olie-, restaurant- en communicatiesector, en grote winkels.

Het Panini-product kan optioneel worden verpakt, gedrukt op verpakkingen, ingezet als dynamische presentjes, loyaliteitsprogramma's, vergoedingen, coupons, te winnen prijzen en nog veel meer."

Maatwerkproducten:

º Merklogo's op albums en pakketten

º Exclusief ontworpen sticker- en kaartensubsets

º Speciaal gemaakte elementen (posters, insteekhoezen, enz.)

 

Een partner kan kiezen voor de wijze van gebruik van het product, met de volgende opties:

º Een gegarandeerde prijs bij elke aankoop

º Willekeurig beschikbare verrassingsprijs

º Zelf-liquiderende prijs

 

Beschikbare elementen: matrijsgevormd, glow-in-the-dark, gestanste materialen, pop-ups, pull-outs, glyptiek, hologrammen.

Gedrukt op: papier, folie, glitter, pvc, stof met textuur

Adverteren

"Panini's expansiebeleid heeft ertoe bijgedragen dat zijn distributie een van de breedste in de sector is, met meer dan 3 miljoen verkooppunten wereldwijd. Het album en de sticker-/kaartenpakketten van Panini zijn ideale advertentie- en communicatiemiddelen gebleken voor partners die een brede klantenbasis zoeken.

Elk album wordt circa 10 weken gebruikt en vervolgens lange tijd bewaard. Onze albums worden in oplagen van duizenden exemplaren (200.000 tot 1.200.000 of meer) gedrukt en verkocht. Wij bieden advertentieruimte aan de binnenkant van de omslagen aan de voor- en achterkant van de albums aan. Deze omslagen bevatten de enige advertenties in het album."

Advertentieruimtes op standaardproduct
Advertentieruimtes op maatwerkproduct

Wat Panini voor u kan doen


º Wij kunnen een origineel en exclusief promotiepakket maken. Gebruik onderwerpen uit onze uitgebreide bibliotheek en bewerk een collectie (zelfs in beknopte vorm) met behulp van stickers, kaarten en spellen voor exclusief promotiegebruik.

º Plan een gezamenlijk initiatief door een van onze momenteel in de handel verkrijgbare collecties te koppelen aan speciale maatwerkgadgets die uitsluitend verkrijgbaar zijn in combinatie met uw producten.

º Wij kunnen ook het gebruik van uw eigen promotionele producten maximaliseren. Indien u interesse hebt in een commerciaal partnerschap met Panini: aarzel niet en neem contact met ons op om de nadere details van ons mogelijke partnerschap te bespreken.

Indien u interesse hebt in een commercieel partnerschap met Panini: aarzel niet en neem contact met ons op om de nadere details van ons mogelijke partnerschap te bespreken:

º Stuur ons een e-mail via: promotion@paninigroup.com

º Stuur een fax naar: +39-59-827431º Stuur een brief naar het hoofdkantoor van Panini in Modena, Italië. Ons adres is: Panini S.p.A. – International Promotions Dept., Viale Emilio Po 380, 41126 Modena MO, Italië.

My Panini™ B2B

Met My Panini™ B2B kunt u gepersonaliseerde producten en exclusieve promotieprojecten maken. Dit type dienst is met name gericht op bedrijven die stickers (al dan niet met albums) wilen gebruiken als marketingtools tijdens conferenties, evenementen en bijeenkomsten.

Klik hier voor meer informatie