Bob de Bouwer 01/18

Hallo beste Bob-fan!

Hier is een nieuw magazine van Panini! Bob de Bouwer!

Bobs bouwbedrijf ligt aan de rand van Lentestad. Dat komt mooi uit, want in die grote stad is een heleboel te doen voor een bouwer die van aanpakken weet! In dit magazine lees je over Bobs werk, over de leden van zijn team en je gaat zelf aan de slag met puzzels en spelletjes!

In dit magazine: 2 spannende verhalen:

De sneeuw-show

Bob en zijn team gaan een stoeltjeslift bouwen. Dan hoeven de snowboarders niet meer zelf de berg op te klimmen.  Zal het Bob en zijn team lukken om deze op tijd klaar te hebben voor het grote winterfeest van Lentestad?

MUCK op glas ijs:

Bob en zijn team leggen een nieuwe ijsbaan aan in Lentestad. Deze moet snel af zijn want de kanjers spelen een ijshockeywedstrijd. Wat denk je? Gaat het ze lukken? Nou en of!

Ook vind je in dit magazine veel puzzel pagina´s en kun je huizen van papier knutselen. Bob en zijn team willen je hier graag bij helpen.

Heel veel plezier!

Als extra krijg je een gereedschapsriem met een hamer, zaag en schroevendraaier cadeau!

Vanaf 23 januari verkrijgbaar!

Prijs € 3,95

Het Bob de Bouwer  magazine verschijnt 6x per jaar en wordt uitgegeven door Panini Verlags GmbH.

Het volgende nummer verschijnt op 20-3-2018 en is alleen verkrijgbaar in boekhandel, supermarkt en tijdschriftenwinkels.

Niet verkrijgbaar via abonnement.


© 2018 HIT Entertainment Limited and Keith Chapman. The Bob the Builder name and character, related characters and logo are trademarks of HIT Entertainment Limited. © 2018 HIT Entertainment Limited