Miraculous 02/20

NIEUW BIJ PANINI!!

Leuke, lieve superhelden in Miraculous magazine!

Bonjour! Nieuw bij Panini-  Miraculous magazine, het officiële fanblad bij de gelijknamige animatieserie. De serie is dagelijks ’s morgens en ’s avonds te zien op Disney Channel en bovendien staan alle drie seizoenen op Netflix.

Deze keer weer spannende avonturen met Ladybug en Cat Noir.

Marinette en Adrien zijn twee heel gewone tieners. Tot… het kwaad Parijs bedreigt! Dan transformeren ze in de te gekke superhelden Ladybug en Cat Noir om hun stad en haar inwoners te redden. Niemand weet wie ze echt zijn (ze weten het zelfs niet van elkaar!).

Het magazine bevat een spannend stripverhaal, steeds gebaseerd op een aflevering van de serie, en daarnaast coole wetenswaardigheden over de hoofdrolspelers, puzzels, knutselideeën, quizzen, posters en nog veel meer.

Bij elk nummer krijgen Miraculousfans een toepasselijk cadeautje. Deze keer krijg je wel 3 cadeautjes GRATIS. Het originele Stickerboek van Miraculous, met stickers en een jojo!

Vanaf NU in de winkel in de winkel!

Prijs € 4,40

Het Miraculous magazine wordt uitgegeven door Panini Verlags GmbH.

Het volgende nummer verschijnt op 9 februari 2021 en is alleen verkrijgbaar in boekhandel, supermarkt en tijdschriftenwinkels.

Niet verkrijgbaar via abonnement.

Miraculous™ is a trademark of ZAG™ – Method™.
© 2015 – ZAGTOON – METHOD ANIMATION –  TOEI ANIMATION – SAMG – SK BROADBAND – AB INTERNATIONAL – DE AGOSTINI EDITORE S.p.A