Miraculous 01/18

Hallo,

je hebt het allereerste nummer van Miraculous in handen - gaaf, hè? De lieveheersbeestjesrode draad in dit blad is spannend! Zoals het verhaal 'Stormachtige tijden' en de test waarmee je ontdekt of je je qua creativiteit met mij kunt meten. Maar wat je score in die test ook is: de furoshikitas in dit magazine is supermakkelijk te maken. Waar wacht je nog op? Stort je in de lees-, puzzel- en DIY-lol!

Hartelijk welkom in Parijs en veel plezier!

Groetjes van Marinette

Wie is wie bij Miraculous? Held of slechterik, kwami of mens - deze personages moet je kennen om in de wereld van Ladybug en Cat Noir te duiken.

Een spannend stripvehaal. “Stormachtig weer!

Op de kinder-tv-zender Kidz+ wordt de naam van het nieuwe weermeisje bekendgemaakt. Marinette moet oppassen en heeft niet door welke bedreiging op Parijs afkomt. Níemand heeft een vermoeden…

Ken jij de geheimen van Ladybug en Cat Noir?                                                             Ontdek hoeveel jij over de twee helden en hun eerste, stormachtige avontuur weet!

Hoe creatief ben jij? Marinette vindt het superleuk om allerlei dingen zelf te maken. Hoe zit dat bij jou? Heb jij ook een creatief talent? Doe de test en je weet het!

Als extra krijg je een Ladybug masker cadeau!

Vanaf 16 januari verkrijgbaar!

Prijs € 4,20

Het Miraculous magazine verschijnt 6x per jaar en wordt uitgegeven door Panini Verlags GmbH.

Het volgende nummer verschijnt op 20-3-2018 en is alleen verkrijgbaar in boekhandel, supermarkt en tijdschriftenwinkels.

Niet verkrijgbaar via abonnement.


Miraculous ® And © 2018 ZAG. All Rights reserved TM and © 2018 Miraculous ™ are exclusive property of Zagtoon, Method,SAMG, Toei Animations.